Slideshow image
Previous Next
Διαμόρφωση και τοποθέτηση οπλισμού
 
Αφοι Δημητρακόπουλου και Σια ΟΕ
Εμπορία, Επεξεργασία και Τοποθέτηση Χάλυβα Οπλισμένου Σκυροδέματος Σπάρτη

Διαμόρφωση και τοποθέτηση οπλισμού - Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών
 

 

 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Τα νέας γενιάς μηχανήματα και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται την άριστη ποιότητα σε όλη την φάση της κοπής και διαμόρφωσης των προϊόντων χάλυβα.

 ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
Τα στελέχη της επιχείρησης, με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, συνεργάζονται με τον Μηχανικό και εγγυώνται την ακριβή εφαρμογή κάθε μελέτης με την μέγιστη οικονομία υλικού.

 

 

 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

Όλες οι φάσεις κοπής και διαμόρφωσης του χάλυβα γίνονται τηρώντας τους Κανονισμούς Τεχνολογίας Χαλύβων οπλισμού σκυροδέματος (ΚΤΧ).

- Οι κάμψεις των ράβδων οπλισμού, γίνονται με κυλίνδρους διαμέτρου όπως περιγράφεται στους κανονισμούς, για να αποφεύγονται προβλήματα ρηγματώσεων του χάλυβα (για Φ<20mm πρέπει D=4Φ όπου Φ διάμετρος κυλίνδρου).

- Η κοπή των ράβδων γίνεται με σύγχρονο αυτόματο όχημα κοπής (υδραυλικής πίεσης) μεγάλης ακρίβειας, χωρίς να επιβαρύνονται οι πελάτες μας με περισσεύματα (φύρα)

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η άρτια γνώση στην τοποθέτηση του οπλισμού αποτελεί το σημείο υπεροχής της επιχείρησης. Η τοποθέτηση γίνεται απο εξειδικευμένα συνεργεία, που έχουν εκπαιδευτεί στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευαστικών κανονισμών, όσο και στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών τοποθέτησης.

 

 

 



ΓΥΘΕΙΟΥ Δ.Ο. ΓΟΥΝΑΡΗ (ΘΕΣΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ) - Σπάρτη
2731021717, 2731029910, 2731021463, afoidim@gmail.com